• Vi genui de la casilla d'en pep

  Genuí Garnatxa

  Denominació d'Origen: Penedès

  Varietat: 100% Garnatxa negra

  Anyada: 2019

  Certifications: Ecològic, Natural

  Producció: 850 ampolles

  Vinya: Vinya La Casilla d’en Pep: plantada l’any 2019. Terreny calcari a 350m d’alçada

  Elaboració: Verema manual en caixes de 15 kg. Un 75% derrapat i trepitjat dins una tina d’acer inoxidable, i un 25% amb rapa i raïm sencer a un dipòsit de plàstic. 10 dies de maceració amb les pells. Fermentació alcohòlica espontània a una temperatura controlada de 25-26ºC. Envelliment posterior en tanc d’acer inoxidable durant 4 mesos abans d’embotellar.

  Nota de tast: Color vermell de capa mitjana. Aroma intens a fruita vermella com cirera, maduixa, fruites del bosc i notes làctiques. En boca mostra una bona tanicitat i frescor donat per la rapa durant la vinificació. En general un vi fresc, jovial i golós.

 • Vi genui de vinya les pedres

  Genuí Macabeu

  Denominació d'Origen: Penedès

  Varietat: 100% Macabeu

  Anyada: 2022

  Certifications: Ecològic, Natural

  Producció: 900 ampolles

  Vinya: Vinya Les Pedres: plantada l’any 1974. Terreny calcari a 230 m d’alçada.

  Elaboració: Verema manual en caixes de 15 kg. Derrapat i trepitjat. Maceració llarga de 40 dies. Fermentació alcohòlica a una temperatura controlada de 16ºC en tina d’acer inoxidable. Premsat, el 80% envellit durant 2 mesos en àmfora de 500 L i el 20% en acer inoxidable.

  Nota de tast: Color groc daurat amb reflexes ambarins. Bona intensitat aromàtica donant aromes anisats, fonoll, notes minerals i fruita cítrica com ara aranja. En boca és un vi àgil amb una frescor vibrant transmetent un post-gust llarg i persistent.

 • Vi Ancestral

  Ancestral Parellada

  Varietat: 100% Parellada

  Anyada: 2022

  Certifications: Ecològic, Natural

  Producció: 1880 ampolles

  Vinya: Vinya La Martra: plantada l’any 1969 en vas. Terreny calcari a 200 m d’alçada

  Elaboració: Verema manual en caixes de 15 kg. Derrapat i trepitjat, maceració de 18 hores. Premsat i fermentació alcohòlica espontània a una temperatura entre 15-16ºC, un 80% en fudre de roure francès i un 20% en tina d’acer inoxidable. A una densitat de 1003 s’embotella i la fermentació finalitza en ampolla.

  Nota de tast: Vi escumós de color groc pàl·lid. Aroma fi amb elegants notes de cítrics, fulles de té, poma verda… En boca és lleuger amb una bona acidesa que proporciona frescor i harmonia. Un vi elegant i refrescant.