L’equip de Can Lleó està format per un grup mixte de persones apassionades per recuperar l’essència i mantenir la tradició mitjançant el correu de la vinya, l’elaboració del vi, i la conservació del celler i la finca.

Aina Mariné

Enòloga

Aina Mariné

Formada a la Universitat Rovira i Virgili. Va adquirir experiència al Montsant i després a Sudàfrica. Aventurera, incansable, compromesa i apassionada. Té un gran equilibri entre l’espontaneïtat i l’exigència, aportant frescor i qualitat als vins. 

Joan Bonfill

Viticultor

joan bonfill

És el masover de Can Lleó i el viticultor més sènior de la finca. Representa la tradició familiar i transmet experiència i serenor. La seva companyia és inestimable.

Dani Figueras

Viticultor

Dani Figueras

Viticultor que es llançà a cultivar la vinya de garnatxa negra La Casilla d’en Pep, en un entorn únic envoltat d’oliveres centenàries i bosc mediterrani. Explorador de projectes inspiradors, s’identifica amb una viticultura ecològica i sostenible. 

Jordi Torrell

Viticultor

Viticultor que ha crescut en una casa de la finca de Can Lleó i treballa les vinyes de Parellada La Martra i La Parellada de la Bassa, dues parcel·les emblemàtiques de vinyes velles. Incansable, solidari i bromista. 

Joan Asens

Director tècnic

Joan Asens

Un artista del món vitivinícola, alegre, optimista, enginyós i creatiu. Aporta sensacions vibrants per elaborar vins de màxima qualitat que preservin l’autenticitat del territori. 

Alfred Vert

Viticultor

Alfred Vert

Viticultor que ha crescut en el barri de Can Lleó i estretament arrelat a la finca. 

Cuida les vinyes velles de Macabeu de Les Pedres. El vi genuí i l’ancestral de Macabeu són plens del seu romanticisme. 

Família Carbó-Santacana

Familia Carbó Santacana

Porten dècades cultivant les vinyes de Can Lleó. S’ha seleccionat la Vinya del Meix, amb vinyes velles de Macabeu, per elaborar un vi brisat de parcel·la única. 

Família Lleó

alberto i judith

Alberto i Judith comparteixen la il·lusió de recuperar un projecte familiar que reculli la tradició i l’essència del Penedès. Desitgen que tots i cada un dels vins de Can Lleó de Vilanoveta transmetin el caràcter del territori i de les persones implicades, oferint un ventall de sensacions.