qui som

Aina Mariné

Aina Mariné

Enòloga
Formada a la Universitat Rovira i Virgili. Va adquirir experiència en el Montsant i després a Sud-àfrica. Aventurera, incansable, compromesa i apassionada. Posseeix un gran equilibri entre espontaneïtat i exigència, aportant frescor i qualitat als vins.
Joan Asens

Joan Asens

Director tècnic
Un artista del món vitivinícola, alegre, optimista, enginyós i creatiu. Aporta sensacions vibrants per elaborar vins de màxima qualitat que preserven el caràcter i l’autenticitat del territori.
Joan Bonfill

Joan Bonfill

Masover de Can Lleó
El viticultor més sènior de la finca. Representa la tradició familiar i transmet l’experiència i serenor. La seva companyia és inestimable.
Jordi Torrell

Jordi Torrell

Viticultor
Ha crescut a una casa de la finca de Can Lleó sota la tradició familiar. Treballa les vinyes velles de parellada de La Martra i La Parellada de la Bassa, dos parcel.les emblemàtiques. Incansable, solidari i bromista, inclòs en els moments difícils.
Alfred Vert

Alfred Vert

Viticultor
ha crescut en el barri de Can Lleó i estretament arrelat a la finca. Cuida les vinyes velles de Macabeu de Les Pedres, entre d’altres. El vi genuí i l’ancestral de macabeu estan impregnats del seu romanticisme
Dani Figueras

Dani Figueras

Viticultor
Es llença a cultivar la vinya de garnatxa negra de La Casilla d’en Pep, en un entorn únic rodejat d’oliveres centenàries i un bosc mediterrani. Explorador de projectes inspiradors, s’identifica amb una viticultura ecològica i sostenible.
Família Carbó-Santacana

Família Carbó-Santacana

Família
La família formada per Jaume Carbó, Mª Teresa Santacana i el seu fill Manel, fa dècades que cuida les vinyes de Can Lleó. Hem seleccionat la Vinya Meix, una vinya vella en vas de macabeu, per elaborar un vi brisat de parcel.la única.
Alberto i Judith

Alberto i Judith

Família Lleó
Actuals propietaris, comparteixen la il.lusió i el somni de recuperar un projecte familiar que reculli la tradició i una visió innovadora incorporant l’essència del Penedès. Desitgen que tots i cadascun dels vins de Can Lleó transmetin el caràcter del territori i de les persones implicades.